Arbetsdispositionsplan

Att se området för verksamheten skapar förutsättningar att kunna planera och skapa logistik i sin verksamhet. Överblicka var avfall finns, återsamlingsplatsen vid olycka, upplagsytor och mottagning av gods. Tryck upp på en tavla och häng upp i samlingsrummet. Vi samarbetar med AD-Republic i Torsby. Vi Ordnar det ni behöver!

Läs mer
AMIKON skriver avtal med Nordic Trout Sweden AB

AMIKON har erhållit uppdrag från Nordic Trout Sweden AB. Kunden har beställt film, bildmaterial och ortofoto på deras anläggning i Stöpafors. Materialet ska användas i mark & miljödomstolen som visuell presentation då sammanträde fysiskt på plats ej är lämpligt med rådande COVID-19. Kunden planerar utöka verksamheten, därav viktigt att kunna visa film och bilder från […]

Läs mer
SKOG

Få en dagsfärsk överblick av din skog. AMIKON ordnar det kunden behöver. Att hinna se över sin skog är tidskrävande. Du kanske inte ens bor på stället där du äger skogen, eller så finns det andra orsaker som gör att man inte kommer ut. Att veta hur sitt bestånd ser ut är viktigt då det […]

Läs mer
En bild säger mer än…

AMIKON kan erbjuda utskrift om kunden vill på inflygningarna som utförts. Överblicka, planera, skissa och redovisa. AMIKON ordnar det Kunden behöver.

Läs mer
Ortofoto

Ortofoto skapar en otroligt detaljerad överblick. Det kan vara på en byggarbetsplats, skogsskifte, gård eller vad som önskas. Vi exporterar i olika format. Mer info kan bifogas i ortofotot, så som planritning eller andra modeller. Låt AMIKON uppfylla Era Behov.

Läs mer
AMIKON är i luften

Pitchup har levererat drönaren och nu är resan igång. AMIKON levererar enligt kundens önskemål. Håll utkik för mer info vad vi erbjuder.

Läs mer
AMIKON

Registrering av bolagsnamn är klart från Bolagsverket. AMIKON Anders Marklars Infrakonsult. Hårdvaran är på ingång från Pitchup som blev leverantör. Mjukvara för att behandla data och göra raporter blev Dronedeploy, ledande inom drönarmjuvara.

Läs mer
Uppstart av AMIKON

2020 har börjat och vi går mot ljusare tider. Tankarna om att starta eget har funnit där länge. Och med intresse för teknik, finns där ide att skapa ett företag som erbjuder tjänster med drönare. AMIKON kommer inte bara flyga för att fotografera utan kommer erbjuda så mycket mer. Vi ses där ute! Anders Marklars

Läs mer